CARRINGTON STREET

after
after
before
before

The design brief was to create an inviting, contemporary backyard space for this young family.

Multiple sections of tired, cracked concrete were the first to go. We unified the space and its varying fence materials by painting the boundary, helping it recede and allowing the new hedge planting to pop. With the introduction of organic lines through the garden edging, the space was immediately relaxed and now, with a small lawn surrounded by low maintenance plantings, there’s plenty of space for the kids to play. We included a grafted Norway Maple which will pro- vide summer shade and allow warmth during the winter.

Travertine pathways link the home and garden and an open, level terrace now gives the family a space for outdoor dining.

"Ali does what she says she is going to do - turns up (and on time), keeps you across things, understands your needs and delivers a design that is spot on."

Rebecca

Contact Ali to start the journey

Scroll to Top

Keep in touch!

Subscribe to receive great hints and tips that will help you create amazing indoor and outdoor spaces.