Blairgowrie Street

after
after
after
after
after
before
before
Previous
Next

The brief for this classic home on a generous block was to rejuvenate the tired outdoor spaces. Both the front and back gardens were in need of reinvigoration following a house renovation in the last couple of years.

A portion of lawn was constantly struggling due to a large established tree centrally located in the backyard. We modified this area and integrated it into the existing garden beds, now planted with species that can handle the challenges of the location. It has changed this section of garden from unattractive brown to textural and green.

We also introduced a firepit nook in an under-utilised area of the garden. This has proven to be a favourite spot for the teenagers to get away with friends and have their own semi-private retreat.

A space for edible gardening was also part of our brief, so we created a small area close to the kitchen for this purpose. Custom made raised corten beds were built to give this area aesthetic appeal as well as function.

Our clients now enjoy an updated, multi-purpose outdoor area, suited to recreation and relaxation.

"Excellent choice of planting and hard materials to create a beautiful, textural and green space"

Contact Ali to start the journey

Scroll to Top

Keep in touch!

Subscribe to receive great hints and tips that will help you create amazing indoor and outdoor spaces.